WAT WE DEDEN

Terugblik


Fiets-Fotozoektocht 2021

Leo, Monique, Luc en Monique organiseerde deze zomer voor de tweede maal een Fiets Fototzoektocht in samenwerking met Sofie en Yesse van den Blauwen Hoek ten voordele van ons team. Hartelijk dank aan allen.

Op zondag 26 september konden de meeste deelnemers kiezen uit een aardige prijzentafel.

De organisatoren haalden opnieuw een aardige som bij elkaar voor ons team. Hartelijk dank aan de organisatoren en alle deelnemers.


In 2021 was er 'Iedereen 1000'

Bekijk hier één van de filmpjes van Iedereen 1000 van Kom op tegen kanker.


Team Sterke Jan in de kijker

Om de 1000 km voor Kom op tegen kanker dit jaar, ondanks Corona, toch in de kijker te zetten, trapten een aantal 1000 km-teams gedurende de week van hemelvaartdag duizenden fietskilometers digitaal bij elkaar.

Team Sterke Jan verzamelde 7500 kilometers tijdens die virtuele week. Op zondag 24 mei sloten we af met een Coronaproef fietsen-op-rollen-evenement, op onze festivalweide in de Naalstraat.

We kregen die dag bezoek van RTV, VRT én van een redactiemedewerker van 'Kom op'. In de herfsteditie van het tijdschrift staat team Sterke Jan letterlijk 'in the picture' bij het artikel 'Fondsen werven in Coronatijden, We zullen doorgaan'. Klik hieronder naar het tijdschrift.


Fiets-Fotozoektocht 2020


Hamburger- en hotdogfestijn > 13 september 2020


Virtuele editie van 1000 km van Kom op tegen kanker > 24 mei 2020

Tijdens de uitzending op Sporza brengt Goedele Wachters live verslag uit van ons Coronaproef fietsen-op-rollen-evenement. Herbekijk hieronder de uitzending.


Mijmeren over de editie 2019 ...